onsdag den 6. februar 2013

En snert af Danmark

Vi skal jo ikke helt glemme vores ophavsland, så hvad er mere nærliggende end at sætte tænderne i en skive dansk kernerugbrød ? Leverpostej måske, men det kan vi ikke have indenfor dørene her, for det er der i hvert fald to her, der ikke tåååååååler..... ;-)

Hvidt brød, lyst brød, ingen kerner, intet fyld - ja det er det brød, de kan byde på i dette land. Så derfor tog vi med kyshånd i mod de to rugbrødsblandinger, som min søster tog med til os fra Danmark :-)

En af vores genboer, som jeg går ture med, hun og hendes mand elsker godt brød, som vi også gør. Så jeg har lovet dem, at de kan få lov at smage et godt gedigent dansk rugbrød, så nu håber jeg virkelig, at ovnen - du ved den mærkelige ovn - er samarbejdsvillig.

Endeskiven virker ok og smager også fint, men mon ikke altid det er den mest taknemmelige del af frisk brød?

Billeder af MEGET FØR, FØR og EFTER:





1 kommentar: